Doneer

Wij zien uit naar de dag wanneer wij de gevers de keuze kunnen bieden waarbij zij specifiek voor het project dat zij willen kunnen doneren, maar in het huidige stadium van ons werk worden alle financiële middelen geïnvesteerd om distributiemodellen te ontwikkelen, die ons doel om aan miljoenen mensen overal op de wereld op een duurzame wijze goed zicht te brengen. 

Donate

 

Bankgegevens:
Naam: Twobillioneyes Foundation
BIC:  TRIONL2U
Naam van de bank: Triodos bank
Iban Nr: NL23TRIO0390986933

Deel uw professionele deskundigheid

Het opstarten en vestigen van een stichting met een internationale reikwijdte vereist vele hulpbronnen en expertise op heel veel gebieden. Wanneer u uw tijd en expertise zou willen inzetten op het gebied van ontwikkeling, humanitair werk, productie, distributie, communicatie, ontwerp, of elk ander terrein waarbinnen u TWOBILLIONEYES zou kunnen ondersteunen, vul dan het onderstaande formulier in en neem contact met ons op.

Een oproep tot oogzorg professionals

Als u een opticien of een andere oogzorg professional bent kunt u ons op twee manieren steunen:

In het veld: assistentie bieden bij het trainen van lokale kandidaten die Optiek Medewerkers willen worden. (vult u dan aub het onderstaand formulier in)  

Een ambassadeur van TWOBILLIONEYES worden: sluit u aan bij ons programma door aan onze stichting geld te doneren door de verkoop van brillen in uw zaak. Als ambassadeur van TWOBILLIONEYES schenkt u voor elke bril die u verkoopt tenminste het bedrag dat een TWOMILLIONEYES bril kost. Het is aan u of u dit aan uw klanten wilt mededelen of het anoniem wenst te doen. 

Hoog niveau financiële investeringen

Omdat wij een start-up zijn hebben wij substantiële financiering nodig om de essentiële infrastructuur en systemen op te zetten teneinde zeker te stellen opdat lokale Optiek Medewerkers een opleiding krijgen en kunnen beschikken over de noodzakelijke uitrusting om oogmetingen te kunnen verrichten en de mensen van brillen te voorzien. Als u een stichting bent, of geïnspireerd bent door hetgeen wij doen en ons zou willen ondersteune, neem aub contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Samenwerking met NGO's en non-profit organisaties

Ten bate van distributie zoeken wij samenwerking met gevestigde NGO’s en non-profit organisaties in het veld, die op dat niveau ervaring hebben en de noodzakelijke netwerken kennen. Neem met ons contact op wanneer u op dit gebied met ons zou willen samenwerken.

Deel, Like, Volg, ...

We need everyone’s help to amplify the TWOBILLIONEYES mission to bring clear vision to over 1 billion people.  Get connected and engaged with us various social platforms:

Wij hebben ieders hulp nodig om de missie van TWOBILLIONEYES te versterken teneinde meer dan een miljard mensen helder zicht te brengen. Volg ons en wees betrokken op diverse maatschappelijke media:

  • U kunt onze facebook pagina Liken en volgen en onze berichten delen wanneer u geïnspireerd bent
  •  Verbind je met ons op LinkedIn
  • Volg en maak contact op Twitter, Instagram en Youtube
  • En breng anderen op de hoogte van TWOBILLIONEYES. Wij zijn u heel dankbaar voor uw steun.
Name *
Name